19.12.11

blogovision #02

#02 The Chain Gang Of 1974 -"Wayward Fire"

αν ειναι να μιλαμε για track που σε κανουν να θες να χορεψεις στο ριπητ, αυτος ο δισκος εχει καποια που δεν ξερω τι γινεται στη χωρα, αλλα καθε μερος που παει κοσμος ο οποιος καταλαβαινει απο ηχο κι οχι απο πορδες, θεωρω οτι επρεπε να το εχει ηδη παιξει...βαριεμαι να αναλυω ρυθμους, μελωδιες...μου εφεραν στο νου πρωιμους simple minds οπως θα ακουγονταν αν γραφαν μουσικη σημερα και ηταν 20 ετων, μιλαω για το Hearbreakin' Scheme, Don't Walk Away και το Ethical Drugs , υπαρχουν στιγμες οπου τα κομματια ανετα θα τα ζηλευαν οι Cut Copy, βλεπε Hold On, Teenagers και Taste of Heaven...φυσικα το new wave ζει και βασιλευει στο Tell Me. Undercover, για μενα ειναι το τραγουδι που εκανε τα πιο πολλα ριπητ, ακομα δεν το χορταινω...ειχα προϊδεαστει με τα διαφορα remix του We at the Disco το οποιο επισης σκοτωνει, αλλα δεν περιμενα να κολλησω τοσο...και το ακουσα τυχαια ρε μαλακα μου.
μιας και δεν εχω σκοπο να ασχοληθω με κραξιμο στο επομενο post (θα ειναι απολυτα μουσικο-πολιτικο, χωρις ποιηση ριτσου και μαρια φαραντουρη ελπιζω), ενα εχω να πω.
καλα που δεν επιτρεπονται οι συλλογες στην ψηφοφορια...θα βλεπαμε και κανενα χριστουγεννιατικο "χρυσος διπλος 2011" με επιλογες του τσαουσοπουλου (δωρο μια λακ και ενα πιστολακι) στο ενα αυτι οι ρεντ χοτ τζιλι μπεμπερς, η ριχανα, οι εβανεσενς, η γκαγκα, στο αλλο η μπιγιονσε, οι κολντπλεϋ, και οι νικλμπακ, το αυτι διατρεχει σοβαρο κινδυνο να μαζεψει τοσο κερι που στανταρ κανει προετοιμασια για λαμπαδα του πασχα (δωρο διπλος γαϊτανος)...μετανοειτε! ερχεται η οργη του σαντικαϊ!


παλαιωθεν...
20. Brilliant Colors-"Again and Again"
19. Help Stamp Out Loneliness-"Help Stamp Out Loneliness"
18. Com Truise-"Paper Crush"
17. Letting Up Despite Great Faults - "Paper Crush"
16. Ladytron - "Gravity The Seducer"
15. Mogwai - "Hardcore Will Never Die, But You Will"
14. Washed Out - "Within & Without"
13. Holy Ghost! - "Holy Ghost!"
12. Cults - "Cults"
11. The Pains Of Being Pure At Heart - "Belong"
10. Pigeon Detectives - "Up Guards & At 'Em!"
09. Those Dancing Days - "Days Dreams & Nightmares"
08. Thee O Sees - "Castlemania"
07. Cut Copy - "Zonoscope"
06. The Men - "Leave Home"
05. You Love Her Coz She's Dead - "You Love Her Coz She's Dead"
04. Dum Dum Girls - "Only In Dreams"
03. Metronomy - "The English Riviera"

No comments:

SYNC ME @ SYNC