14.12.12

#07 Vatican Shadow - Ghosts On Chechnya

ξεκινα καπως ετσι...υγρος σεπτεμβρης ή αρχες οκτωβρη. νωρις το πρωι. αργοσχολη και ασκοπη περιηγηση σε αψυχο δαιδαλωδες εμπορικο κεντρο. ολα τα δαπεδα ντυμενα σε ψυχρο μπεζ μαρμαρο, τεραστιες κολωνες στημενες συμμετρικα, τελεια στο γιγαντιαιο αιθριο. η θερμοκρασια σε ελεγχομενο μηχανικα ψυχος. παντελης απουσια ιχνους σκονης...
οι πρωτοι πυροβολισμοι ερχονται αναμεσα απο τις βιτρινες με τα δερματινα και αστοχουν...οι επομενοι θα ερθουν απο μια μικροκαμωμενη ρεσεψιονιστ που χαμογελα και περιμενει να αλλαξει το χρωμα σε ολα. μα ολα.
καπου εκει ο χωροχρωνος μηδενιζει την εντροπια του και το απολυτο ηχητικο χαος, αδιαστατο, εξαφανιζει τα παντα.
αμοιβαια συνεισφορα.
ο χωρος ειναι πλεον ενα γκρι παλιο εργοστασιο που καποτε θα εφτιαχνε ανταλλακτικα για κρατικα οχηματα, αλλα τωρα πια, τα θρυμματισμενα τζαμια μαρτυρουν το τελος. σκουριασμενες μητρες μεταλλων, στεκουν νεκρες. ρευμα δεν εχει περασει απο το δικτυο απο τοτε που τελευταια φορα βομβαρδιστηκε η γεννητρια του υπογειου. ριπες διατρεχουν  υψισυχνα τη σκια μου ενω κρυβομαι στο αποδητηριο των εργατων. παρατημενα μεταλλικα δοχεια με ξεχασμενο κολατσιο, σε σηψη.
ολη η εγκαταλειψη, το στρες που σε γεμιζει μια απειλη, χωμενα σε μια διπλη κασσετα. και θες να ζησεις την ανιση μαχη ως το τελος, εντελως μονος.
ειναι απο τις κυκλοφοριες που δεν χρειαζονται συνακροαση επ' ουδενι.


20. Deep Time - Deep time
19. Mouse On Mars - Parastrophics
18. Mr. Kitty - Eternity
17. Beach House - Bloom
16. The Underground Youth - Delirium
15. TRUST - TRST
14. Laetitia Sadier - Silencio
13. Horrid Red - Nightly Wreaths
12. Holograms - S/T
11. Death and Vanilla - S/T
10. Friends - Manifest
09. La Sera - Sees The Lighτ
08. Cats On Fire - All Black Shirts To Me
07. Vatican Shadow - Ghosts On Chechnya

No comments:

SYNC ME @ SYNC