4.12.12

#17 Beach House - Bloom

 
το τελος αρχιζει να μυριζει παλι δευτεριατικα. ο θεος κρυφτηκε στους ενισχυτες και τα πεταλια σημερα. η καταστροφη θα ερθει τελικα μεσα απο καλωδια και ημιαγωγους κι οχι βρεχοντας αμφιβια...η ανθρωποτης θα υποφερει εως καταληξεως για τις επομενες δεκαεπτα ημερες, τη δεκατη-ογδοη θα κρυφτει σε καταφυγια σοπινγκ-μωλ και θα καμουφλαριστει με λαμπακια, φατνες και αρνακια για να γλιτωσει...αρχιδια.

το ρεπο ειναι μια στις δεκαπεντε για την κυρια κινγκ. ειναι μια μερα. τοσο θελει για να συνηθισει να κοιμαται πλεον βραδυ και να ανεβοκατεβαινει στην τρυπα μερα. θα αλλαξει ζωες με την αλλη κυρια, την κυρια λαμ. αυτη δεν εχει μανικιουρ και τατς-παντ. εχει εγγονια. εβαλε ολα τα κιτρινα-πορτοκαλι ρουχα της δουλειας σε μια ναϋλον σακουλα απο το σεβεν-ηλεβεν...πενηντα σεντς και θα επιστερψει στο γιαου-μα-τεϊ. συναντιωνται με τη λαμ καθε μερα στις επτα παρα τεταρτο. μιλανε τριαντα δευτερολεπτα. τοσες ειναι οι πληροφοριες που εχει η καθε μια να ακουσει απο την αλλη, ισως και λιγοτερες. αποχαιρετιουνται για τις επομενες δωδεκα ωρες. καληνυχτα (晚安)...ολοι με μια σακουλα ρουχα με τη συντομη ιστορια των εξι ημερων πασπαλισμενη απο τσιμεντο, σιλικονη, σκουρια και ξινο ιδρωτα. δρομολογιο των 16:45 μαλλον θα προλαβω το εξπρες των επτα και δεκα. δεν ξερω καμια φορα αν η μυρωδια ειναι απο τα ποδια μου ή απο το μυαλο μου.

δεν εχω και πολλα λογια για δαυτο. οπως το ακουσα σιωπηρα και δεν τολμησα να το σιγοτραγουδησω. γλυκες κιθαρες που καμια φορα εχεις αναγκη για να παει καλα η διαδρομη. αρμονιες λιγο παιδικες σε φωνη γυναικας. κατι η αδυναμια μου στη φωνη μιας γυναικας, ισως...
τα υπολοιπα θα τα γραψουν κι αλλοι φετος για αυτο, οποτε ας αναλωσω τα κιλο-μπαϊτ αλλου... 

 

20. Deep Time - Deep time
19. Mouse On Mars - Parastrophics
18. Mr. Kitty - Eternity
17. Beach House - Bloom



No comments:

SYNC ME @ SYNC