2.12.12

#18 Mr. Kitty - Eternity

σημερα κυριακη, κατα τα χρηστα ηθη ο θεος αναπαυεται. χτες ειδα !!! και μετα Primal Scream (αναμεσε στο πιο βαρετο κοινο της υφηλιου. ευτυχως που ειχε καμποσα μινι στα βρεγμενα γρασιδια και καπως ισιωσε το πραμα...τι καγκουρας!), σημερις ειχε αλλη μια απογοητευση...Klaxons με ψιλοβροχο κι ενταξει...μπορει οι κινεζοι να ειναι ξενερωτοι, αλλα ρε μουνοπανα, αμα νομιζετε οτι βρισκεστε στο 2008 και το κανετε για να βγαλετε καμια γκομενα απο το μαϊ σπεϊς, καλως...αλλεως αντε και γαμηθειτε.
η συντελεια δεν παιζει να ερθει κυριακη, καθ'οτι μονο ο θεος εχει το τρεϊντ-μαρκ της καταστροφης. ας καπραϋνω λοιπον την αδημονια μου με ενα απελια.

η κυρια κινγκ σημερα πηρε ενα καινουριο τατς-παντ δεκα ιντσων και θα μπορει να παιζει αστραφτερα παιχνιδια, οπως φρουτα που βομβαρδιζουν μαϊμουδες, νιντζα που κλανουν τυροπιτες και ξωτικα που κανουν πιλινγκ σε ελεφαντες υπο την επηρρεια τζινας και διαφορα αλλα τεχνολογικα ευφανταστα μουλτι-μηντια. το αγορασε με πλαστικο χρημα σε τεσσερεις ατοκες δοσεις. θα περνα την ωρα της πιο ευχαριστα τωρα εφ'οσον επινοησε την αυτοματοποιηση του μοχλου καθοδου, κρεμοντας με σπαγκο, ενα μπουκαλι νερο στο μοχλο.
ολοι ειναι σχεδον φρεσκοξυρισμενοι. ειναι κυριακη και η βαρδια θα ειναι πιο ξεκουραστη. βαθαινουμε ακουγωντας (下来) σε σπαστα κινεζικα του νεπαλεζου γερανιστα απο τον ασυρματο.
δρομολογιο των 19:00, η νυχτα ξεκινα καπως ετσι.

το Boracay το εφαγε η μαρμαγκα...ε ρε μαλακα μου, για τεσσερεις κωλομερες διακοπων στην αμμο τα χριστουγεννα, οχι και χιλιαρικο εκαστος.
διακατεχομενος απο μνησικακια αλλα και απο αναποφασιστικοτητα της τελευταιας στιγμης τη σειρα στο ικα την παιρνει ο Mr. Kitty εκ του ηνωμενου βασιλειου. οτι δεν καταφερε να μου δωσει το III των Crystal Castles το καταφερε ο νεαρος μεσα απο το δωματιο του, το οποιο ειναι και ντυμενο με τις αφισσες τους. απλες φορμες, ζεστα synths...η μαλακια ειναι οτι οι φορες που χορεψα φετος ειναι λιγοτερες κι απο καβλοσπυρα συνταξιουχου.
//να και μια αναμνηση απο το πονημα του Blackbird Blackbird - Boracay Planet (κριμας)
κι η σκληρη αληθεια να επεται\\

20. Deep Time - Deep time
19. Mouse On Mars - Parastrophics
18. Mr. Kitty - Eternity







No comments:

SYNC ME @ SYNC