1.12.12

#19 Mouse On Mars - Parastrophics

το τελος του κοσμου περιμενει ακομη. εγω απο την ανυπομονησια ισως κατουρηθω μεχρι τοτε, αλλιως η νυχτα θα βγει με μια ονειρωξη.

η κυρια κινγκ φοραει ναϋλον σακουλες πανω απο τις καλτσες της, χειμωνα-καλοκαιρι-καλοκαιρι-καλοκαιρι. δεν ξερω γιατι και δεν μπορω να τη ρωτησω κι ολας. κοιταει το μεταλλικο πατωμα.
...δρομολογιο των 06:45
ανεβαζει ολους αυτους με τις πορτοκαλι στολες και τα λευκα γεματα απο τσιμεντο κρανη στη επιφανεια. ολοι βρεγμενοι απο αλμυρο νερο, ατριχοι φιλιπινεζοι με χρυσα δοντια και αυτοσχεδια τατουαζ, σκανδιναβικα ξεπλυματα κουρασμενα απο τα σουξεδιαρικα γαμησια σε εκστασιασμενες -υπο τη θεα του ξανθου, κινεζες, ντοπιοι με μακρυα βρωμικα νυχια-κατσαβιδια, μικροσωμοι νεπαλεζοι με χρυσους κρικους στα αυτια...ολοι κοιταν τα κιτρινα τοιχωματα του μεταλλικου κουτιου-αναβατοριου σε αποσταση εκατοστων. πεντε λεπτα...μπανιο σε σαπισμενες τουαλετες...
μαγνητικη καρτα---κλικ---πλεϊς γιορ χαντ τζεντλυ---κλικ---η μπαρα γυρνα 120 μοιρες---εξοδος.
η κυρια κινγκ στο λαμαρινενιο κουτι της θα βαλει το ελαστικο τζην, το αντιντας γυαλιστερο ζακετακι. θα παρει το πρωτο πρωινο για το γιαου-μα-τει (油麻地). σαρανταδυο τετραγωνικα μεχρι τα τεσσερα που θα περασει ξανα το επομενο της βραδυ. 

εντεκα μεγαλες κυκλοφοριες σε εικοσι χρονια, υμνητες του absract ηχου, σε ενα καταιγισμο απο διαφορους ηχους ασυνδετους τελεια συνδεδεμενους.
χιλιαδες σπασμενες λυχνιες, παρακολουθωντας παρασιτα σε ασπρομαυρο μονιτορ, γλυφωντας σκουριασμενα ξυραφια με ασφαλη φορά, σε καποιο κενο σαπισμενο διαμερισμα καπου στην κασπια, ισως καπου στο μπορακαϋ, ισως μεσα σε ενα κοντεϊνερ στο λιμανι της αμβερσας, ισως πουθενα...
η παρακαταθηκη που εκρυψαν στο μπαουλο οι Neu! και ο Stockhausen, βγηκε χωρις ξεσκονισμα απο το παταρι.
το κουβαλησα μαζι μου, παρεα με 95% υγρασια. λιγοτερο απο οσο θα επρεπε...


20. Deep Time - Deep Time
19. Mouse On Mars - Parastrophics


No comments:

SYNC ME @ SYNC